De politisering van het lichaam : de seksualisering van de taal - Smith-Rosenberg, Carroll (Onder mannen onder vrouwen : studies van homosociale emancipatie)
"Fonds Suzan Daniel (FSD) Carroll Smith-Rosenberg"