te001104: SVV, Zonnige uren vzw - Lundström, John
"Ontwerptekening van John Lundström voor vzw Zonnige uren, opgericht in 1974 door het nationaal bestuur van de SVV. Afbeelding: gestileerde tekenig van een jonge man en een jonge vrouw. Tekst: Brevet de Moniteur - Heures Claires. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"