vl001264: Het volk bewapenen, tegen de 2 supermachten om te overleven

(untitled)
"Spandoek in rode stof met daarop gele letters. Tekst: Het volk bewapenen, tegen de 2 supermachten om te overleven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"