Korrespondentieblad (1913) (1913)
"Collection: Korrespondentieblad : officieel orgaan der Vakbonden aangesloten aan de Syndikale Commissie; Series: Korrespondentieblad : officieel orgaan der Vakbonden aangesloten aan de Syndikale Commissie"