Korrespondentieblad 10(1912)10 (1912)
"Collection: Korrespondentieblad : officieel orgaan der Vakbonden aangesloten aan de Syndikale Commissie; Series: Korrespondentieblad (1912); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"