af002442: Hij verdient uw vertrouwen - Het Licht; BSP (1974)
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Bernard Van Hoeylandt. Tekst: Hij verdient uw vertrouwen. 2. Bernard Van Hoeylandt 1e plaatsvervanger B.S.P. Senaat. Wetgevende verkiezingen 10 maart 1974. Drukkerij S.M. Het Licht - Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"