003.00591: Lijsten, nota’s, tabellen, omzendbrieven en brief betreffende tien jaar loonevolutie in beide Vlaanderen in de metaalnijverheid, vergelijking arbeidsduur in twee- en drieploegenstel-sel in diverse bedrijven, loonsverhoging en minimumlonen, jonge arbeiders in de metaalverwerkende nijverheid en vrouwenlonen - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"