fo003156: Minister Wauters in Menen
"Zwart-witfoto van het bezoek van minister Wauters aan Menen, 12 augustus 1937. We zien o.a. Sirène Blieck, Cyriel Blieck, Robert Detaevernier, Auguste Debunne en Arthur Wauters. Opschrift onderaan: 12.8.37. Na zijn bezoek aan de Zwemkom had op de Rempart een bespreking plaats met Min. Wauters over de inrichting van een speelplein. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"