af004465: Nationale betoging tegen racisme en fascisme - AFF; Olyslager, Luc
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1983 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) voor een betoging tegen racisme en fascisme. Tekst: Anti-Fascistisch Front. Nationale betoging tegen racisme en fascisme. Stemrecht voor migranten nu. Halt aan het rijkswachtgeweld. Stop de vervolging van anti-fascisten. Neen aan de volmachtenregering. Zaterdag 3 december 14 uur. Vertrek: St. Jansplein Antwerpen. V.u. L. Olyslager - Postbus 543 - 2000 Antwerpen."