fo016434: Eerste Wereldoorlog in de Westhoek
"Zwart-witfoto van de loopgraven van de 2de linie in Sint-Jacobskapelle tijdens de Eerste Wereldoorlog. Opschrift achteraan: Tranchées de 2e ligne St. Jacques Cappelle. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"