pk000653: A chacun sa colombe et la paix dans le monde. Meilleurs voeux 1955 - Creuz, Serge (1955)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een tekening met kinderen met op hun hoofd de vredesduif. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"