vl000793: Socialistische Metaalbewerkersbond, Vilvoorden, gesticht in 1901.
"Socialistischen Metaalbebewerkersbond van Vilvoorden, gesticht in 1901. Het opschrift staat centraal op het rode veld. Franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"