pk000673: Freiheit, Gleicheit, Brüderlichkeit. Zur Erinnerung an den internationalen Sozialisten-Kongress, Stuttgart, 17-24. August 1907
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een arbeider die de hand drukt van een Mariannefiguur met rode frygische muts en rode vlag. Aan de horizon : een rode rijzende zon. Bovenaan : 3 portretten van Viktor Adler, August Bebel en Heinrich Dietz. Onderaan in linker- en rechterhoek : 2 ineengestrengelde handen met erboven een stralende ster. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"