af015400: Vrede in Centraal-Amerika - Anti-Interventiefront; Declercq, Katlijn
"Affiche uitgegeven in 1988 door het Anti-Interventiefront voor vrede in Centraal-Amerika. Afbeelding: kaart van Centraal-Amerika aan het telefoneren en die de wachttoon BLIJF AAN DE LIJN krijgt. Tekst: VREDE IN CENTRAAL AMERIKA. ZO. 31 JAN '88 van 15 tot 19u. ALMA2 LEUVEN van evenstr. ORGANISATIE ANTI-INTERVENTIEFRONT LANGE LOZANASTRAAT 14, 2018 ANTWERPEN TEL. 03/237.56.50. verantwoordelijke uitgever: Katlijn Declercq, Lange Lozanastr. 14, 2018 Antwerpen. OXFAM. TONEN WAT ERAAN GEDAAN WORDT. ASLK we doen met u mee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"