af001554: Fonny Boesmans - SP; Van Puyvelde, Edi (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door Socialistische Partij (SP) (Sint-Niklaas) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Fonny Boesmans. Tekst: Fonny Boesmans Provincie 1ste plaats SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"