fo008180: Arbeidershogeschool in Ukkel in 1937
"Zwart-witfoto, groepsfoto n.a.v. van een congres van de textielcentrale in de tuin van de Arbeidershogeschool in Ukkel op 30 september 1937. 1°rij : Baeyens, A. Coole, ?, Frans Amant, Alfons Segier, 3°rij : ?, ?, Jules De Coninck, Arthur Sercu (zie kruisje) 4de van links : Frans Amant. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"