af017642: Volpone - De Voorzorg; Culturele Centrale; Koninklijke Nederlandse Schouwburg (1972)
"Affiche uitgegeven in 1972 door de Culturele Centrale (CC) en de Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS) voor de toneelvoorstelling van “Volpone” in Antwerpen. Tekst: A.B.V.V., KON. NED. SCHOUWBURG. CULTURELE CENTRALE V.Z.W. van het A.B.V.V. Antwerpen VRIJDAG 15 SEPTEMBER 1972 te 20 uur VOLPONE/THE FOX van Ben JONSON. Regie: Willy Vandermeulen. Door het gezelschap van de K.N.S. Directie: Dom de Gruyter. Prijzen der plaatsen van 100 F. tot 45 F. Plaatsbespreking: vanaf maandag 11 september 1972 bij de lokatie van de Culturele Centrale A.B.V.V.-Antwerpen, Ommeganckstraat 35-37, 2000 Antwerpen, benedenverdieping en op vrijdag, 15 september 1972 in de K.N.S. van 11u. tot 15u., en aan de avondkas vanaf 19u.30 tot 20u. (prijzen echter van 120 F. tot 60 F.). Drukkerij “De Voorzorg”, Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"