fo010727: Congres Socialistische Partij Italië - Sado
"Zwart-witfoto van het 25ste congres van de Socialistische Partij van Italië in Rome, januari 1947. Opschrift achteraan: Lans le hall de l'université à Rome. La Président du Congrès Socialiste Olindo Vernocchi ouvre le congrès. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"