af015291: José Martí - Litopleg; Museo de la Ciudad de La Habana
"Affiche uitgegeven door het Museo de la Ciudad de La Habana voor een tentoonstelling over José Martí. Afbeelding: schildering van José Martí. Tekst: MUSEO DE LA HABANA, PALACIO DE LOS CAPITANES GENERALES, PLAZA DE ARMAS. lito-pleg. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"