fo004285: Nieuwe ministers van regering Spaak - Graphopresse
"Zwart-witfoto van de nieuwe ministers van de regering Spaak na de eedaflegging bij de koning, Brussel, 15 mei 1938. Groepsfoto met v.l.n.r. August Balthazar, Joseph de Vleeschauwer, Joseph Pholien, Paul-Henri Spaak, Max Léo Gérard en Paul Heymans. Opschrift achteraan: Les nouveaux ministres chez le Roi. Les nouveaux Ministres, membres du cabinet Spaak, sont allés prèter serment au Roi, ce matin. Les voici à l'issue de leur entrevue avec le Souverain. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"