'Trek je rok aan en gedraag je een beetje' Beeldvorming over lesbische vrouwen 1939-1965 - Vermij, Lucie Th. (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Lucie Th. Vermij Fonds Suzan Daniel (FSD)"