fo026182: VMO (Vlaamse Militianten Orde) Brecht 1982 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de poort van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening. Op de poort hangt een brief uit Voor alle doppers elke dag belaagd door de moderne repressie van de R.V.A Brecht 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"