pk001635: Exposition universelle de Bruxelles 1910
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend het volkshuis en paviljoen van de stad Gent tijdens de wereldtentoonstelling in Brussel in 1910. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"