pk002893: Amnesty International, Vlaanderen - Amnesty International; Soriano, Lise
"Een prentbriefkaart in kleur ontworpen door Lise Soriano voor Amnesty International,titel: La trame et la chaine. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"