fo000561: Volkshuis
"Zwart-witfoto een grote pancarte van het volkshuis die wordt meegedragen door vier dragers. Optocht ter gelegenheid van het vernieuwde volkshuis te Wetteren. 11 september 1960. Opschrift: Het socialisme leeft. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"