pk001764: Het domein in Tribomont - Thill, Ern.
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend een algemeen zicht op de paviljoenen in Tribomont. Domein van het Nationaal Verbond der Federaties van Socialistische Mutualiteiten van België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"