fo018365: Feestlokaal van Vooruit - Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van Kenneth Spencer (Amerikaanse baszanger) brengt negro-spirituals tijdens een optreden georganiseerd door de Centrale voor Arbeidersopvoeding (CAO) Music Club in de theaterzaal van feestlokaal Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat, Gent. 4 december 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"