af009092: Voor veilig en gezond werk - Prevent; ABVV Textiel, Kleding en Diamant (TKD); Wittevrongel, Donald (2000)
"Affiche van Prevent uitgegeven in 2000 door ABVV-textiel-kleding-diamant (Gent) met als trefwoord vakbond.Zonsopgang.Tekst: ABVV Textiel-Kleding-Diamant als 't erop aankomt 3. Voor veilig en gezond werk. JANUARI. Veiligheid komt niet vanzelf... Je moet er wèl wat voor doen! Aan een goed veiligheidsbeleid moet gewerkt worden. Er moet overleg zijn tussen werknemers, militanten, preventieadviseur en arbeidsgeneesheer. Bewustmaking geeft rendement. INFO. Opvoedingstraat 143 9000 Gent Tel. (09) 242.86.86 Fax (09) 242.86.96. Affiche PREVENT. Zie ook: af005459 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"