Wonen en zorg voor ouderen : een uitdaging voor de samenleving - Cools, Stijn (Antwerpen: Universiteit Antwerpen, 2006)
"Licentiaatsverhandeling, Toegepaste Economische Wetenschappen, Universiteit Antwerpen"