fo013798: Toespraak van Marcel Lefevre - Van der Sypt, Roland
"Zwart-witfoto van een toespraak van Marcel Lefevre, nationaal voorzitter van de TACB (Textielarbeiderscentrale van België) in Gent, jaren 1970. Links vooraan o.a. Edward Anssele jr. Op de achtergrond zijn vlaggen te zien van o.a. Turnkring Vrijheid door Broederschap. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"