Allen Samen Samen Sterk : periodiek tijdschrift (Leuven: ABVV, 1980)
"Archief ABVV-Culturele Centrale Hasselt Redactie: Justus Lipsiusstraat 71, 3000 Leuven Verantwoordelijke uitgever: Mon V.D.Keybus, Justus Lipsiusstraat 71, 3000 Leuven"