pk000146: IL Partito Socialiste Italiano vota per te - Arti Grafiche Fiorin
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een hordeloper die over een balk springt. In de rechter benendenhoek het logo van de Partito Socialista. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"