af013866: Kernenergie ook uw probleem - Drukkerskollektief De Wrikker; Sfinks (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door Sfinks voor een tentoonstelling en filmvertoningen over kernenergie. Afbeelding: tekening van een kaartenhuis en een paddenstoelwolk. Tekst: KERNENERGIE OOK UW PROBLEEM tentoonstelling – films – debat. vrijdag 27 april opening tentoonstelling 20.30u. film: condamné à réussir. zaterdag 28 april tentoonstelling 10-19u. 20.30u. film: la dernière recours. zondag 29 april tentoonstelling 10-19u. SFINKS VZW HEUVELSTRAAT 25 BOECHOUT tel. 031 55 69 44. VRIJ VAN ZEGEL. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031-33 73 54."