hs000269: Charles-Louis philippe, Der alte Perdrix, houtsnede nr. 12/12 - Masereel, Frans (1923)
"Houtsnede nr. 12 uit een reeks van 12, getiteld Der alte Perdrix. Zie ook: ga000269Zie ook: hb000269 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"