txt000610: Project Veilig op stap, Vlaamse Jeugdbewegingen-VVV 2014-2015
"Fluo geel sport T-shirt met korte mouwen en ronde halsuitsnijding met op de voorzijde de tekst: 'Zit er een SAVE-m/v in jou?' en het logo van het project met webadres 'veiligopstap.be' (SAVE-man, een hiervoor ontworpen superheld, staat centraal in het project. Met deze figuur in de hoofdrol werd een mini strip getekend die verdeeld is onder de jeugdbewegingen in de vorm van een affiche om zo de website te promoten). Op de achterzijde staat nogmaals het logo met webadres. Zie ook: txt000609Zie ook: st001804 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"