te001879: Fotograaf van de armoede - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 8 juli 1974. Tekening toont een blanke man met een fototoestel. Voor hem zitten twee uitgemergelde zwarte kinderen, hun armpjes houden ze vragend omhoog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"