fo027013: NCOS Project 3012, Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek Benin - 11.11.11

(untitled)
"Collection: Projectnummer: 3012; Kleurenfoto, foto van een huis dat is ingestort door de overstroming van de Mono-rivier in Lower Mono, Benin. Project NCOS-Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek, 1995-1996. Land/Regio: Benin; Code: BENIN; Projectnaam: Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek; Series: Projectnummer: 3012; Land/Regio: Benin; Code: BENIN; Projectnaam: Noodhulp: steun aan heropbouw na overstromingen Mono-streek; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"