Onzichtbaar aanwezig : sociale huisvesting in Vlaanderen, vandaag - Smets, Marcel; Vervloesem, Els; Ryckewater, Michael; De Decker, Pascal (Brussel: Vlaams Bouwmeester, 2008)
"Marcel Smets, Els Vervloesem, Michael Ryckewater... et al."