Etre femme dans le Tiers-Monde - Brunfaut, Emilienne; Eugène, Jules (Bruxelles: André Louis, 1981)
"Emilienne Brunfaut Speciaal nummer van het tweemaandelijks tijdschrift Demain le monde, 9 juli 1981, nummer 12."