fo002230: Verbouwingswerken van het warenhuis de Coop (1956)
"Zwart-witfoto van de verbouwingswerken van het warenhuis de Coop te Gent, Sint-Pietersnieuwstraat in 1956. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"