fo005146: Oud-strijders te Bredene
"Zwart-witfoto van burgemeester Auguste Plovie die ter gelegenheid van 11 november de oud-strijders een medaille overhandigt. Hier zijn we politiecommissaris Verhelst die het eremetaal der gewapende weerstand ontvangt te Bredene. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"