te001079: Samenleven - Van De Velde, Rudy
"Tekening voorstellend een koppel in een fles zitten aan tafel, achter hen een berg lege blikjes. Tekening ingezonden voor de cartoonwedstrijd en -tentoonstelling Samenleven (1993-1994). Gesigneerd r.o. Rudy 91. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"