sch000496: Stilleven met citroenen
"Schilderij op doek met een stilleven van twee kannen en een schaal met citroenen. Linksonder gesigneerd: Mathis (?). Het schilderij behoort tot de collectie Wilchar maar wordt niet aan hem toegeschreven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"