af016527: VELT-Brugge informeert over macrobiotiek, bron van leven en gezonde voeding - VELT-Brugge
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 1996 door de Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze (VELT) Brugge voor lezingen en kooklessen macrobiotiek. Afbeelding: planten. Tekst: VELT Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze vzw. VELT-Brugge informeert over macrobiotiek, bron van leven en gezonde voeding. Theoretische beschouwingen op 4 en 18 februari 1996 van 09.30 tot 12.00 uur door Cecile Cockuyt in het Hof van Watervliet, Oude Burgstraat te 8000 Brugge. Velt-leden 250 BEF, niet-leden 350 BEF, incl. syllabus. Praktische lessen over macrobiotische voeding op 03 en 24 maart 1996 van 09.30 tot 12.00 door Katrien Cockuyt in het Hof Lachals, Oude Burgstraat te 8000 Brugge. Velt-leden 450 BEF, niet-leden 650 BEF, incl. syllabus, excl. grondstoffen. Informatie bij N. Hoflack (050) 38 48 16 of J. De Schoolmeester (050) 36 19 40. Culturele zaak art. 22. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"