fo008752: Burelen van de CMB - Studio Forvori
"Zwart-witfoto van de burelen van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Brussel, 1945, met o.a. Arthur Gailly en Antoon Cooreman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"