pk001646: Nieuwjaarswens
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het logo van ABVV Scheldeland met erboven 2005. Tekst : schitterende ideeën voor een opbouwend jaar. Gesigneerd door Mil Kooyman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"