fo023058: Onderwijs - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van mensen die hun solidariteit betuigen met de actie in het franstalig onderwijs in Wallonnië. 1990. Opschrift: Vlaamse leerkrachten solidair, Bravo, gratis degelijk onderwijs voor iedereen, de rijken kunnen en moeten betalen FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"