te002690: Wat een verwelkoming! - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen, illustratie verschenen in De Wereld Morgen van juli 1996. Tekening van een toerist die toekomt in Azië. De mensen ontvangen hem met omhooggestoken armen. Hij zegt; Wat een verwelkoming! De Aziaten worden wel onder schot gehouden.... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"