fo027939: NCOS project 2308, Weverskoöperatie te Konaprayarkulam, India - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2308; Kleurenfoto, van vrouwen die met kleinen weefgetouwen werken. NCOS project 2308, Weverskoöperatie te Konaprayarkulam, India, 1989-1993. Een realisatie van AREDS. Land/Regio: India; Code: INDIA; Projectnaam: Weverscoöperatie te Konaprayarkulam; Series: Projectnummer: 2308; Land/Regio: India; Code: INDIA; Projectnaam: Weverscoöperatie te Konaprayarkulam; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"