fo016826: Spaanse burgeroorlog - Suarez
"Zwart-witfoto van het graf van Abel Guidez op het kerkhof van Gijon. Guidez was vrijwillig piloot tijdens de Spaanse burgeroorlog en stierf in Asturias op 7 september 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"